Doel

Ons hoofddoel is de uitdaging zelf. 2400 km met de fiets rijden is niet niks. We hopen er gezond en wel aan te komen. Maar we willen dit ook koppelen aan één of meerdere goede doelen.

Mathieu Geelen zet zich al langer in voor verschillende goede doelen. In 2006 fietste hij samen met zijn zoon Dimitri en vriend Tony al eens naar Santiago de Compostela ten voordele van de MediClowns. Zij proberen de dagelijkse zorgen van zieke kinderen in ziekenhuizen wat te verlichten.
Ook zetelt hij in het bestuur van vzw KeeBaLTic. Dit is een organisatie die begaan is met het lot van een kleine 100 weeskinderen in een weeshuis in Litouwen

Meer info hieronder.

posticon Een Hart voor Limburg

 

Het eerste goede doel dat wij gekozen hebben is "Een hart voor Limburg".

De medewerkers van Concentra Media dragen het hart op de juiste plaats. Als Limburger en Wereldburger zijn ze sterk begaan met het welzijn van iedereen binnen en buiten de provincie. Concentra media is fier op deze instelling. En laat dit ook zien. In 2003 werd op initiatief van de mediagroep het goede doelenplatform Een Hart voor Limburg opgericht. De organisatie veilig stellen voor de toekomst kan alleen maar door ook andere lokale partners, zoals bedrijven, verenigingen en particulieren bij de uitbouw van 'Een Hart voor Limburg' te betrekken.

Lees meer...

posticon Partners

 

Een Hart voor Limburg vzw KeeBaLTic

Met dank aan:
Lektuurshop Jo
Spar Gellik
Frituur Margot
Ivan en Heide

Geert, Nico
Crelan Gellik
Verzekeringen Smets Dorine

Krantenshop Johnny en Wilma